Nieuws

HET CLUBHUIS IS WEER GESLOTEN

Op 13 oktober 2020 heeft het kabinet ter bestrijding van het coronavirus een 'gedeeltelijke lockdown' aangekondigd om de sociale contacten en de reisbewegingen te beperken.
De regels ten aanzien van sport:

Sporten voor volwassenen is alleen toegestaan als het mogelijk is om onderling 1,5 meter afstand te houden.
Maximaal 4 personen mogen met elkaar sporten in een groepje.
Voor individuele binnensporten geldt een maximum van 4 personen per groepje (exclusief instructeur). En er geldt een maximum van 30 personen per zelfstandige ruimte. Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten als:de groepjes minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar houden;er een duidelijke afbakening is van de verschillende groepjes;zij niet mengen.

Voor individuele buitensporten geldt een maximum van 4 personen per groepje (exclusief instructeur). Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten als:de groepjes minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar houden;er een duidelijke afbakening is van de verschillende groepjes;zij niet mengen.
Er worden geen wedstrijden gespeeld. Voor topsporters gelden uitzonderingen
.
Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Maar er worden geen wedstrijden gespeeld. En kinderen met klachten blijven thuis.
Publiek bij sport is niet toegestaan.§  Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht. 

Voor de Q&A over de maatregelen in Rotterdam-Rijnmond verwijzen wij u naar https://www.rijnmondveilig.nl/corona/veelgesteldevragen/.

Voor de veelgestelde vragen aan NOC*NSF over het coronavirus en sport verwijzen wij u naar https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/coronavirus-en-sport-veelgestelde-vragen. 


CORONA MAATREGELEN BIJ VWSV

Donderdag 14 mei 2020


CORONA MAATREGELEN BIJ VWSV.

-  op het stranje is omkleden, optuigen en recreatie toegestaan.
-  het clubhuis blijft gesloten (tijdelijk ander slot)
-  de containers met 1 persoon tegelijk betreden
-  houd minimaal 1,5 meter afstand
-  volg de RIVM en overheid maatregelen op de VWSV locatie